Etusivu
Tuotamme laadukkaita hoiva-, kuntoutus- ja asumispalveluita ikäihmisille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä kehitysvammaisille ja vammautuneille henkilöille yli 400 yksikössämme ympäri Suomea. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille sekä kotihoito- ja terapiapalveluita.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Keikkailevia hoitajia, Attendo Haarla, Turku
Tehtävä
Hoitajia keikkatyöhön, vammaispalvelut
Sijainnit
Länsi-Suomi
Haku alkaa
23.10.2020
Haku päättyy
31.3.2021
Työsuhdemuoto
Määräaikainen ts
Työ alkaa
23.10.2020
Työsuhteen luonne
Tuntityö
Työpaikan kuvaus
Vahvistamme joukkojamme ja haemme keikkailevia hoitajia kehitysvammaisten palvelukotiin Attendo Haarlaan Turkuun.

Attendo Haarla on 2017 Turkuun avattu kehitysvammaisten palvelukoti. Palvelukodissa on 15 autetun asumisen paikkaa sekä 11 ohjatun/tuetun asumisen paikkaa. Palvelukodin asukkailla on oma tilava huone ja käytössä ovat viihtyisät yhteistilat. Haarla tarjoaa asukkaalle turvallista ja ammattitaitoista hoivaa sekä mielekkään arjen.

Etsimme Attendo Haarlaan keikkatyöntekijöitä. Voit olla sosiaali- ja terveysalan opiskelija tai jo alan ammattilainen. Keikkatyö antaa sinulle erinomaisen näköalapaikan erilaisiin vaihteleviin tehtäviin, arvokasta työkokemusta ja lisäansioita. Keikkatyötä voit tehdä silloin kun sinulle parhaiten sopii, vaikka opiskelun, eläkkeen tai toisen työn ohessa. Keikkatyön kautta sinulle voi myös halutessasi avautua mahdollisuuksia pidempiaikaisiin sijaisuuksiin tai jopa vakituiseen työsuhteeseen Attendolla.

Palvelukotien henkilökunnassa on sairaanhoitajia, lähihoitajia, sekä avustavaa henkilökuntaa. Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllisyys, ammatillisuus ja yhteisöllisyys. Kuntouttavan työotteen menetelmin tuemme asukkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia. Ammattitaidolla sekä välittämisellä tuomme turvallisuutta ja lämpöä jokaiseen päivään.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Kiinnostuitko?
Jätä hakemus hakulinkin kautta mahdollisimman pian.

Ota yhtettä!
Lisätietoja työtehtävistä antaa palvelukodin johtaja Mia Savolainen. mia.savolainen@attendo.fi.
Aikaa jäljellä