Etusivu
Tuotamme laadukkaita hoiva-, kuntoutus- ja asumispalveluita ikäihmisille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä kehitysvammaisille ja vammautuneille henkilöille yli 400 yksikössämme ympäri Suomea. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille sekä kotihoito- ja terapiapalveluita.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Keikkailevia hoitajia Lapin ja Kuusamon alueille
Tehtävä
Keikkailevia hoitajia Lapin ja Kuusamon alueille
Sijainnit
Pohjois-Suomi
Haku alkaa
25.6.2020
Haku päättyy
 
Työsuhdemuoto
Määräaikainen ts
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Haemme nyt LÄHIHOITAJIA sekä SAIRAANHOITAJIA tai ALAN OPISKELIJOITA keikkatyöhön Attendo-koteihin Lapin ja Kuusamon alueille.

Keikkatyö antaa sinulle erinomaisen näköalapaikan erilaisiin vaihteleviin tehtäviin, arvokasta työkokemusta ja lisäansioita. Keikkatyötä voit tehdä silloin kun sinulle parhaiten sopii. Voit valita itse kuinka paljon vuoroja teet, näin saat työn sovitettua esimerkiksi toisen työn, opiskelun tai perhevapaan rinnalle. Keikkatyön kautta sinulle voi myös halutessasi avautua mahdollisuuksia pidempiaikaisiin sijaisuuksiin tai jopa vakituiseen työsuhteeseen.

Työtä on tarjolla esimerkiksi Kuusamon, Sallan, Kemijärven, Ylitornion ja Rovaniemen alueilla.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön ja työkavereiksesi saat rautaisia ammattilaisia, jotka opastavat ja auttavat sinua tarvittaessa.
Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Edellytämme sinulta:
- Alan koulutusta (esim. lähihoitaja, perushoitaja, sairaanhoitaja) tai alan opintoja
- Hyviä sosiaalisia taitoja
- Iloista ja reipasta työasennetta
Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai soita ja kysy lisää:
- Päivi Kuuva (07.08. asti), 044 494 2292 tai paivi.kuuva@attendo.fi
- Joona Jauhiainen (10.08.-), 044 494 2313 tai joona.jauhiainen@attendo.fi

Yrityskuvaus:
Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja kunnille ja kuntayhtymille. Yksityisenä ja riippumattomana toimijana olemme pystyneet kehittämään alalla toimintamalleja, joilla on ollut positiivinen vaikutus suomalaisten kuntien ja ihmisten hyvinvointiin. Arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen määrittävät yrityskulttuurimme. Pyrimme siihen, että toimintamme vaikuttaa myönteisesti läheisiin ja yhteiskuntaan niin hoidon ja hoivan laadun kuin taloudenkin näkökulmasta. Attendo on Suomen suurimpia uusien työntekijöiden työllistäjiä. Liikevaihto Suomessa vuonna 2019 oli 530 Meur. Lue lisää: www.attendo.fi
Aikaa jäljellä