Etusivu
Tuotamme laadukkaita hoiva-, kuntoutus- ja asumispalveluita ikäihmisille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä kehitysvammaisille ja vammautuneille henkilöille yli 400 yksikössämme ympäri Suomea. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille sekä kotihoito- ja terapiapalveluita.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Lähihoitajia keikkatyöhön Attendo Apilaniitty, Karjalohja
Tehtävä
Lähihoitajia keikkatyöhön
Sijainnit
Etelä-Suomi
Haku alkaa
13.8.2020
Haku päättyy
31.12.2020
Työsuhdemuoto
Määräaikainen ts
Työ alkaa
24.8.2020
Työsuhteen luonne
Tuntityö
Työpaikan kuvaus
Etsimme sitoutuneita, sydämellisiä ja osaavia LÄHIHOITAJIA/HOIVA-AVUSTAJIA tai alan opiskelijoita Attendo Apilaniittyyn Karjalohjalle keikkatyöhön.
Olemme Attendolla aloittaneet maratonin mittaisen muutosmatkan kohti entistä parempaa hoivaa, joka on meille kaikille attendolaisille tärkeä yhteinen asia. Meidän kanssamme onnistut, kun jaat aidosti tämän tahtotilan. Oletko sinä etsimämme tiimityöskentelijä, jolla on vahva halu palvella muita ihmisiä?

Keikkatyötä ja eri mittaisia sijaisuuksia tarjolla!
Tutustu yksikköömme tästä: https://www.attendo.fi/yksikot/attendo-apilaniitty/

Hoitokoti Apilaniitty on Karjalohjalla sijaitseva 20-paikkainen ikääntyneiden muistisairaiden hoivakoti. Tajoamme ympärivuorokautista, turvallista ja yksilöllistä asumis- ja hoivapalvelua. Apilaniityssä vaalitaan ja kehitetään yksillöllisyyteen ja elämänkaaren arvostukseen perustuvaa hoivaa. Hoiva perustuu dementoituneen ihmisen erityistarpeiden ymmärtämiseen. Sisäisen turvallisuuden tunteen säilyttämisessä keinoina ovat lähellä oleminen, kuunteleminen, halaus, välittäminen ja arvostaminen. Asukkaan taustan tunteminen auttaa toteuttamaan yksilöllistä hoitotyötä. Asukkaalle tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma, jossa kartoitetaan aiemmat sairaudet, tämänhetkinen tilanne sekä toiveet ja tarpeet.

Arvostamme aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä hoivaa ja tukea arkeensa tarvitsevien ikäihmisten kanssa.
Kohtelet asukkaita, työkavereita ja omaisia lämpimästi. Sinulla riittää huumorintajua ja ymmärrät ihmisten erilaisuutta. Työskentelet erinomaisesti tiimin jäsenenä, mutta kykenet myös itsenäisiin päätöksiin. Kannat vastuuta, tartut innoissasi haasteisiin ja olet avoin uusille ideoille.

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Tätä tehtävää varten sinulla täytyy olla:
-Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai hoiva-avustajan koulutus, tai olet opinnoissasi edennyt alan opiskelija (osaamispisteitä n. 120)
-Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi

Odotamme sinulta paljon, joten sinä voit odottaa myös meiltä seuraavia asioita:
-Olemme joustava työnantaja, meillä voit halutessasi järjestellä ja suunnitella itse työvuorojasi.
-Huolehdimme, että voit tehdä työtäsi mahdollisimman ergonomisesti.
-Uskomme, että tulet viihtymään työpaikallasi, sillä Attendo-kotimme ovat huippuluokkaa: kalusteemme ovat laadukkaita, tilat valoisia ja sisustukset yksilöllisiä sekä kodikkaita. Meillä huolehditaan myös viheraluesuunnittelusta ja pihanäkymien viihtyisyydestä.
-Olemme sitoutuneet hyvään esimiestyöhön. Varmistamme, että esimiehesi tukee sinua ja auttaa sinua jaksamaan työssäsi.

Arvokasta työtäsi tasapainottamaan ja jaksamistasi tukemaan olemme koonneet etuja myös arkeesi. Työsuhde-etuihimme kuuluvat esimerkiksi:
-Ateriaetu ja ilmainen kahvi töissä

Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.
Tule tekemään laadukasta työtä mukavaan tiimiin!

Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta! Vastaamme jokaiselle hakemuksen lähettäneelle ja tiedotamme hakuprosessin etenemisestä. Toimithan nopeasti, sillä pidämme työhaastatteluja jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa Hoivakodin johtaja Annina Oksanen annina.oksanen@attendo.fi tel:044 4072310

Yrityskuvaus:
Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja kunnille ja kuntayhtymille. Yksityisenä ja riippumattomana toimijana olemme pystyneet kehittämään alalla toimintamalleja, joilla on ollut positiivinen vaikutus suomalaisten kuntien ja ihmisten hyvinvointiin. Arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen määrittävät yrityskulttuurimme. Pyrimme siihen, että toimintamme vaikuttaa myönteisesti läheisiin ja yhteiskuntaan niin hoidon ja hoivan laadun kuin taloudenkin näkökulmasta. Attendo on Suomen suurimpia uusien työntekijöiden työllistäjiä. Liikevaihto Suomessa vuonna 2019 oli 530 Meur. Lue lisää: www.attendo.fi
Aikaa jäljellä