Etusivu
Tuotamme laadukkaita hoiva-, kuntoutus- ja asumispalveluita ikäihmisille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä kehitysvammaisille ja vammautuneille henkilöille yli 400 yksikössämme ympäri Suomea. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille sekä kotihoito- ja terapiapalveluita.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
SAIRAANHOITAJA - AVOIN HAKEMUS
Tehtävä
Avoin sairaanhoitaja
Sijainnit
 
Haku alkaa
29.6.2018
Haku päättyy
 
Työsuhdemuoto
 
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus
Attendon avoimet työpaikat aukeavat mol.fi – sivustolle, jota kannattaa aktiivisesti seurailla. Jos kuitenkaan avoimista paikoista ei löydy sinulle mieluista vaihtoehtoa, voit halutessasi:

a) kysellä työpaikkoja suoraan niistä yksiköistä, jotka sinua kiinnostavat, sillä yksiköiden johtajat ovat aina itse parhaiten perillä siitä, millaisia työntekijätarpeita heillä on tulossa. Nettisivuiltamme www.attendo.fi löytyy kaikki yksiköt paikkakunnittain ja yksikkösivuilla on jokaisen johtajan yhteystiedot näkyvillä.

b) täyttää tästä avoimen hakemuksen, jolloin me olemme sinuun yhteydessä, mikäli meiltä löytyy osaamistasi vastaavaa työtä.

Hakijalta edellytämme sairaanhoitajan koulutusta, aitoa kiinnostusta ja kokemusta alalta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin. Edellytämme lisäksi, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.


ATTENDO TYÖNANTAJANA
Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.
Aikaa jäljellä