Etusivu
Tuotamme laadukkaita hoiva-, kuntoutus- ja asumispalveluita ikäihmisille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä kehitysvammaisille ja vammautuneille henkilöille yli 400 yksikössämme ympäri Suomea. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille sekä kotihoito- ja terapiapalveluita.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Kiertävä lähihoitaja Kanta-Hämeen alueelle
Tehtävä
Kierätävä lähihoitaja
Sijainnit
Etelä-Suomi
Haku alkaa
23.11.2020
Haku päättyy
13.12.2020
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva ts
Työ alkaa
16.12.2020
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Toimintamme vahvistuessa haemme kiertävää LÄHIHOITAJAA Kanta-Hämeen alueen Attendon ikäihmisten hoivakoteihin. Työsuhde on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tehtäväsi on toimia kiertävänä lähihoitajana Kanta-Hämeen alueen Attendon ikäihmisten hoivakodeissa. Olet aina siellä missä tarve on sillä hetkellä suurin. Sinulle on tehty ennalta työvuorot, joiden puitteissa kierrät hoivakodeissa. Työtehtävänäsi on sijaistaa hoivakotien lähihoitajien poissaoloja. Työsi on liikkuvaa ja vaihtelevaa ja tueksesi saat mukavan sekä osaavan tiimin. Tarjoamme kouluttautumismahdollisuuksia, liikkuvan työn lisän sekä moninaiset henkilöstöedut. Meillä pääset työskentelemään nykyaikaisissa tiloissa, jotka on rakennettu palvelemaan laadukkaan hoivatyön tarpeita. Sinulle määritellään kotiyksikkö, jossa olet silloin kun muualla ei ole tarvetta. Kotiyksikkö voidaan sopia sopimuksen mukaan.

Arvostamme aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä hoivaa ja tukea arkeensa tarvitsevien ikäihmisten kanssa.
Kohtelet asukkaita, työkavereita ja omaisia lämpimästi. Sinulla riittää huumorintajua ja ymmärrät ihmisten erilaisuutta. Työskentelet erinomaisesti tiimin jäsenenä, mutta kykenet myös itsenäisiin päätöksiin. Kannat vastuuta, tartut innoissasi haasteisiin ja olet avoin uusille ideoille.

Tätä tehtävää varten sinulla täytyy olla:
-Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja tai perushoitaja)
-Hygieniapassi
-Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi
-Oman auton käyttömahdollisuus

Tarjoamme sinulle:
- Kiertävän työn lisän
- Viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin
- Mahdollisuuden kehittyä työssäsi
- Olemme joustava työnantaja, meillä voit halutessasi järjestellä ja suunnitella itse työvuorojasi
- Liikuntaa ja kulttuuria mahdollistavan ePassin, jota voit käyttää esimerkiksi elokuva- ja konserttilippuihin, urheiluharrastukseesi tai vaikkapa hammaslääkärilaskuihin
- Alennukset valikoiduille kuntosaleille, nettikauppoihin ja palveluntarjoajille, kuten vakuutusyhtiöihin, autovuokraamoon ja hotelliin
- Ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet ja tuen

Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.
Tule tekemään laadukasta työtä mukavaan tiimiin!

Heräsikö kysymyksiä? Kerromme mielellämme lisää!
Rekrytointikoordinaattori Krista Golnick, krista.golnick@attendo.fi tai p. 044 494 1868 (arkisin klo 9-16)

Kiinnostuitko?
Ole ystävällinen ja täytä hakulomake ja liitä mukaan ansioluettelosi 13.12. mennessä. Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta!
Toimi nopeasti ja hae jo tänään! Pidämme työhaastatteluja jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja kunnille ja kuntayhtymille. Yksityisenä ja riippumattomana toimijana olemme pystyneet kehittämään alalla toimintamalleja, joilla on ollut positiivinen vaikutus suomalaisten kuntien ja ihmisten hyvinvointiin. Arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen määrittävät yrityskulttuurimme. Pyrimme siihen, että toimintamme vaikuttaa myönteisesti läheisiin ja yhteiskuntaan niin hoidon ja hoivan laadun kuin taloudenkin näkökulmasta. Attendo on Suomen suurimpia uusien työntekijöiden työllistäjiä. Liikevaihto Suomessa vuonna 2019 oli 530 Meur. Lue lisää: www.attendo.fi
Aikaa jäljellä