Etusivu
Tuotamme laadukkaita hoiva-, kuntoutus- ja asumispalveluita ikäihmisille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä kehitysvammaisille ja vammautuneille henkilöille yli 400 yksikössämme ympäri Suomea. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille sekä kotihoito- ja terapiapalveluita.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Lähihoitaja Attendo kotihoitoon, Hämeenlinnaan
Tehtävä
Lähihoitaja
Sijainnit
Etelä-Suomi
Haku alkaa
10.11.2020
Haku päättyy
6.12.2020
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva ts
Työ alkaa
2.11.2020
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Etsimme sitoutuneita, sydämellisiä ja osaavia LÄHIHOITAJIA Attendo kotihoitoon, Hämeenlinnaan.

Olemme Attendolla aloittaneet maratonin mittaisen muutosmatkan kohti entistä parempaa hoivaa, joka on meille kaikille attendolaisille tärkeä yhteinen asia. Meidän kanssamme onnistut, kun jaat aidosti tämän tahtotilan. Oletko sinä etsimämme tiimityöskentelijä, jolla on vahva halu palvella muita ihmisiä?

Kotihoidon tavoitteena on, että asukkaat asuvat omassa kodissaan mahdollisimman pitkään turvallisesti ja viettävät tyytyväistä oman näköistä elämää. Kotihoito perustuu yksilölliseen hoito- ja palvelusuunnitelmaan, jossa huomioidaan asukkaan omat voimavarat ja läheisten apu.

Työhösi kuuluu mm. arviointikäyntien tekemistä asiakkaille, perushoitoa, kotipalvelun tehtäviä ja sairaanhoidollista asiakastyötä. Käytössämme on Hilkka –potilastietojärjestelmä. Työ on kaksivuorotyötä.

Tarjoamme sinulle
- Itsenäisen työn
- Mukavat työkaverit
- Kehittämismyönteisen työyhteisön
- Koulutusmahdollisuuksia
- Kulttuuri- ja liikuntaseteliedun

Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tule tekemään laadukasta työtä asiantuntevaan ja kannustavaan tiimiin!

Edellytämme sinulta
- Sosiaali- ja terveysalan perus- tai ammattitutkintoa (tai aiempaa vastaavaa tutkintoa)
- Voimassaolevia lääkelupia (voit suorittaa ne myös koeaikana)
- Asiakaspalveluhenkisyyttä
- Yhteistyö – ja vuorovaikutustaitoja

Arvostamme
- Aiempaa kokemusta kotihoidon tehtävistä
- Ammatillista osaamista ja halua kehittyä
- RAI-arvioinnin ja toimintakyvyn mittareiden tuntemusta
- Paineensietokykyä
- Ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää työssä omaa autoa

Kiinnostuitko? Täytä hakulomake ja liitä mukaan ansioluettelosi 1.11.2020 mennessä. Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta! Vastaamme jokaiselle hakemuksen lähettäneelle ja tiedotamme hakuprosessin etenemisestä.
Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa - lähetäthän hakemuksesi jo tänään!

Heräsikö kysymyksiä? Lisätietoja antaa sähköpostitse yksikön johtaja Taru Viiru, taru.viiru@attendo.fi

Keitä olemme?
Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja kunnille ja kuntayhtymille. Yksityisenä ja riippumattomana toimijana olemme pystyneet kehittämään alalla toimintamalleja, joilla on ollut positiivinen vaikutus suomalaisten kuntien ja ihmisten hyvinvointiin. Arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen määrittävät yrityskulttuurimme. Pyrimme siihen, että toimintamme vaikuttaa myönteisesti läheisiin ja yhteiskuntaan niin hoidon ja hoivan laadun kuin taloudenkin näkökulmasta. Attendo on Suomen suurimpia uusien työntekijöiden työllistäjiä. Liikevaihto Suomessa vuonna 2019 oli 530 Meur. Lue lisää: www.attendo.fi
Aikaa jäljellä