Etusivu
Tuotamme laadukkaita hoiva-, kuntoutus- ja asumispalveluita ikäihmisille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä kehitysvammaisille ja vammautuneille henkilöille yli 400 yksikössämme ympäri Suomea. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille sekä kotihoito- ja terapiapalveluita.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Lähihoitaja, Attendo Mariian Kartano, Loimaa
Tehtävä
Lähihoitaja
Sijainnit
Etelä-Suomi
Haku alkaa
24.11.2020
Haku päättyy
13.12.2020
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva ts
Työ alkaa
14.12.2020
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus
Etsimme LÄHIHOITAJIA vakituiseen työsuhteeseen Attendo Mariian Kartanoon Loimaalle. Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Työ on 3-vuorotyötä.

Attendo Mariian Kartano on 60-paikkainen ikäihmisten hoivakoti Loimaalla. Attendo Mariian Kartano tarjoaa ikäihmisille parasta mahdollista hoivaa, huolenpitoa ja palvelua. Hoivakodin neljässä ryhmäkodissa on kussakin 15 asuntoa ja yhteiseen käyttöön oleskelu- ja ruokailutilat.

Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava), hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Tarjoamme sinulle:
- haastavan ja mielenkiintoisen työn
- viihtyisän työympäristön ja mahtavat työkaverit
- joustavan työvuorosuunnittelun
- mahdollisuuden kehittyä työssäsi
- e-passi liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun
- ateriaedun

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan tiimiimme.

Täytä hakemus osoitteessa https://rekry.attendo.fi mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 13.12. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Hoivakodin johtaja Anne Kärri, anne.karri@attendo.fi

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.
Aikaa jäljellä