Etusivu
Tuotamme laadukkaita hoiva-, kuntoutus- ja asumispalveluita ikäihmisille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä kehitysvammaisille ja vammautuneille henkilöille yli 400 yksikössämme ympäri Suomea. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille sekä kotihoito- ja terapiapalveluita.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Hoitajia keikkatyöhön Imatralle, Ikäihmisten yksiköihin
Tehtävä
Keikkatyö, Imatra, Ikäihmisten yksiköt
Sijainnit
Itä-Suomi
Haku alkaa
13.10.2020
Haku päättyy
 
Työsuhdemuoto
Määräaikainen ts
Työ alkaa
19.10.2020
Työsuhteen luonne
Tuntityö
Työpaikan kuvaus

Haemme nyt LÄHIHOITAJIA, SAIRAANHOITAJIA tai ALAN OPISKELIJOITA keikkatyöhön Imatralle
Attendo Koskeen, Vuokselaan ja Vuoksenniskalle

Attendo Koski on Imatralle kesäkuussa 2020 avautunut 82-paikkainen ikäihmisten hoivakoti. Koski on viihtyisä ja kodikas hoivakoti lähellä Imatran keskustaa. Oma keittiö valmistaa ateriat ikäihmisten ravitsemustarpeet huomioiden. Koskessa moniammatillinen hoitohenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.

Attendo Vuoksela on Imatralle kesällä 2018 valmistunut viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö. 40-paikkainen hoivakoti sijaitsee keskeisellä paikalla kauniin maiseman ääressä, lähietäisyydellä on kaikki palvelut.

Attendo Vuoksenniska on Imatralle kesällä 2020 avautunut moderni ja viihtyisä ikäihmisten hoivakoti.

Keikkatyö antaa sinulle erinomaisen näköalapaikan erilaisiin vaihteleviin tehtäviin, arvokasta työkokemusta ja lisäansioita. Keikkatyötä voit tehdä silloin kun sinulle parhaiten sopii. Voit valita itse kuinka paljon vuoroja teet, näin saat työn sovitettua esimerkiksi toisen työn, opiskelun tai perhevapaan rinnalle.

Tarjoamme sinulle:
- arvokasta hoitotyön työkokemusta
- viihtyisän työympäristön
- mukavan työtiimin
- Keikkatyön kautta sinulle voi myös halutessasi avautua mahdollisuuksia pidempiaikaisiin sijaisuuksiin tai jopa vakituiseen työsuhteeseen.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Toivomme sinulta:
- aitoa kiinnostusta työskennellä ikäihmisten parissa
- hyviä sosiaalisia taitoja
- iloista ja reipasta työasennetta
- joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja halua oppia uutta
- Aiempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksi
Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai soita ja kysy lisää!

Lisätietoja antaa:
Rekrytointikoordinaattori Hanna Gök p. 044 494 0302, hanna.gok@attendo.fi

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja kunnille ja kuntayhtymille. Yksityisenä ja riippumattomana toimijana olemme pystyneet kehittämään alalla toimintamalleja, joilla on ollut positiivinen vaikutus suomalaisten kuntien ja ihmisten hyvinvointiin. Arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen määrittävät yrityskulttuurimme. Pyrimme siihen, että toimintamme vaikuttaa myönteisesti läheisiin ja yhteiskuntaan niin hoidon ja hoivan laadun kuin taloudenkin näkökulmasta. Attendo on Suomen suurimpia uusien työntekijöiden työllistäjiä. Liikevaihto Suomessa vuonna 2019 oli 530 Meur. Lue lisää: www.attendo.fi
Aikaa jäljellä