Etusivu
Tuotamme laadukkaita hoiva-, kuntoutus- ja asumispalveluita ikäihmisille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä kehitysvammaisille ja vammautuneille henkilöille yli 400 yksikössämme ympäri Suomea. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille sekä kotihoito- ja terapiapalveluita.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Lähihoitaja, Attendo Ilonakoti, Uusikaupunki
Tehtävä
Lähihoitaja
Sijainnit
Etelä-Suomi
Haku alkaa
18.11.2020
Haku päättyy
2.12.2020
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva ts
Työ alkaa
14.12.2020
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Etsimme sitoutunutta, sydämellistä ja osaavaa LÄHIHOITAJAA Attendo Ilonakotiin Uuteenkaupunkiin. Työ on 3-vuorotyötä, mutta on mahdollista myös tehdä pääasiassa yövuoroa. Työsuhde on vakituinen.

Attendo Ilonakoti on Uuteenkaupunkiin keväällä 2018 avattu ikäihmisten palvelukoti. Nykyaikaisessa ja kotoisassa palvelukodissa on 15 paikkaa ikääntyneille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa.

Hoitajan tehtävänä on kartoittaa asukkaiden voimavarat, tunnistaa avun tarpeet sekä suunnitella, toteuttaa ja arvioida asukkaiden tarvitsemaa toimintakykyä ja hoitoa yhdessä asukkaiden kanssa. Huolehdit asukkaan perustarpeista, turvallisuudesta ja sosiaalisista tarpeista ja mahdollistat hyvän arjen toteutumisen.

Tarjoamme sinulle
- Viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin
- Mahdollisuuden kehittyä työssäsi
- Ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet ja tuen
- Epassi kulttuuri-, hyvinvointi-, ja liikuntaedut

Edellytämme sinulta
- sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai perushoitaja)
- tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan
- aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä Ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Lisäksi arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi meille jo tänään. Täytämme tehtävän heti sopivien henkilöiden löytyessä, joten toimi nopeasti! Lisätietoja antaa Hoivakodin johtaja Anne Seikola, p.044 494 1120 tai anne.seikola@attendo.fi

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja kunnille ja kuntayhtymille. Yksityisenä ja riippumattomana toimijana olemme pystyneet kehittämään alalla toimintamalleja, joilla on ollut positiivinen vaikutus suomalaisten kuntien ja ihmisten hyvinvointiin. Arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen määrittävät yrityskulttuurimme. Pyrimme siihen, että toimintamme vaikuttaa myönteisesti läheisiin ja yhteiskuntaan niin hoidon ja hoivan laadun kuin taloudenkin näkökulmasta. Attendo on Suomen suurimpia uusien työntekijöiden työllistäjiä. Liikevaihto Suomessa vuonna 2019 oli 530 Meur. Lue lisää: www.attendo.fi
Aikaa jäljellä