Etusivu
Tuotamme laadukkaita hoiva-, kuntoutus- ja asumispalveluita ikäihmisille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä kehitysvammaisille ja vammautuneille henkilöille yli 400 yksikössämme ympäri Suomea. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille sekä kotihoito- ja terapiapalveluita.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Kiertävä lähihoitaja, Kaavin ja Juuan Attendon yksiköihin
Tehtävä
Lähihoitaja
Sijainnit
Itä-Suomi
Haku alkaa
18.11.2020
Haku päättyy
 
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva ts
Työ alkaa
18.11.2020
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Vahvistamme joukkojamme ja etsimme sitoutunutta, sydämellistä ja osaavaa kiertävää lähihoitajaa työskentelemään Kaavin ja Juuan alueen alueen hoivakodeissamme.

Meillä on Kaavilla kaksi hoivakotia Attendo Kaavi sekä Elotupa. Juuassa Attendo Tetritupa. Yksiköt ovat ikäihmisten hoivakoteja.

Lue lisää alueen hoivakodeista:
https://www.attendo.fi/yksikot/?unittype=Palvelut+ik%C3%A4%C3%A4ntyneille&unittype=Ymp%C3%A4rivuorokautinen+hoiva&unittype=Senioriasunnot&unittype=Kotihoito&locale=Juuka&locale=Kaavi

Olet aina siellä missä tarve on sillä hetkellä suurin. Työsi on liikkuvaa ja vaihtelevaa ja tueksesi saat mukavan sekä osaavan tiimin. Kiertävän hoitajan työssä saat liikkuvan työn lisän ja kilometrikorvaukset.

Olemme Attendolla aloittaneet maratonin mittaisen muutosmatkan kohti entistä parempaa hoivaa, joka on meille kaikille attendolaisille tärkeä yhteinen asia. Meidän kanssamme onnistut, kun jaat aidosti tämän tahtotilan. Oletko sinä etsimämme tiimipelaaja, jolla on vahva halu palvella muita ihmisiä?

Meillä työviikkoosi voi esimerkiksi kuulua:
- Asukkaiden hoitoa ja huolenpitoa asukaslähtöisesti, kuntouttavaa työotetta hyödyntäen
- Asukkaiden lääkehoito
- Asukkaan mielekkään arjen toteuttamista mm. omahoitajahetket, ulkoilu, ryhmätoiminnan järjestäminen
- Työvuoroja vaihtelevasti eri yksiköissä
- Pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroja, käytössä autonominen työvuorosuunnittelu

Tätä tehtävää varten sinulla täytyy olla:
- Lähihoitajan koulutus
- Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi
- Oma auto

Odotamme sinulta paljon, joten sinä voit odottaa myös meiltä seuraavia asioita:
- Olemme aina valmiit tukemaan sinua, kun haluat kehittyä ja edetä työssäsi.
- Olemme joustava työnantaja, meillä voit vaikuttaa työvuoroihisi
- Huolehdimme, että voit tehdä työtäsi mahdollisimman ergonomisesti.
- Uskomme, että tulet viihtymään työpaikallasi, sillä Attendo-kotimme ovat huippuluokkaa: kalusteemme ovat laadukkaita, tilat valoisia ja sisustukset yksilöllisiä sekä kodikkaita. Meillä huolehditaan myös viheraluesuunnittelusta ja pihanäkymien viihtyisyydestä.
- Olemme sitoutuneet hyvään esimiestyöhön. Varmistamme, että esimiehesi tukee sinua ja auttaa sinua jaksamaan työssäsi.

Arvokasta työtäsi tasapainottamaan ja jaksamistasi tukemaan olemme koonneet etuja myös arkeesi. Työsuhde-etuihimme kuuluvat esimerkiksi:
- Tyky-päivät, ateriaetu ja ilmainen kahvi töissä
- Työterveyshuolto, joka kattaa muun muassa mammografian, työfysioterapeutin, työterveyspsykologin ja ravitsemusterapeutin palvelut, näyttöpäätelasit ja erikoislääkärin työkykykonsultaatiot.
- Liikuntaa ja kulttuuria mahdollistava ePassi, jota voit käyttää esimerkiksi elokuva- ja konserttilippuihin, urheiluharrastukseesi tai vaikkapa hammaslääkärilaskuihin.
- Alennukset valikoiduille kuntosaleille, nettikauppoihin ja palveluntarjoajille, kuten vakuutusyhtiöihin, autovuokraamoon ja hotelliin.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.
Tule tekemään laadukasta työtä mukavaan tiimiin!

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta!
Vastaamme jokaiselle hakemuksen lähettäneelle ja tiedotamme hakuprosessin etenemisestä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö kysymyksiä?
Lisätietoja antaa rekrytointikoordinaattorit Nina Rautiainen, nina.rautiainen@attendo.fi, p. 044 494 4430
ja Henna Väkeväinen, henna.vakevainen@attendo.fi puh. 044 494 0303

Yrityskuvaus:
Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja kunnille ja kuntayhtymille. Yksityisenä ja riippumattomana toimijana olemme pystyneet kehittämään alalla toimintamalleja, joilla on ollut positiivinen vaikutus suomalaisten kuntien ja ihmisten hyvinvointiin. Arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen määrittävät yrityskulttuurimme. Pyrimme siihen, että toimintamme vaikuttaa myönteisesti läheisiin ja yhteiskuntaan niin hoidon ja hoivan laadun kuin taloudenkin näkökulmasta. Attendo on Suomen suurimpia uusien työntekijöiden työllistäjiä. Liikevaihto Suomessa vuonna 2019 oli 530 Meur. Lue lisää: www.attendo.fi
Aikaa jäljellä