Etusivu
Tuotamme laadukkaita hoiva-, kuntoutus- ja asumispalveluita ikäihmisille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä kehitysvammaisille ja vammautuneille henkilöille yli 400 yksikössämme ympäri Suomea. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille sekä kotihoito- ja terapiapalveluita.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Kokki, Attendon eri yksiköihin Kainuun alueelle keikkatyöhön
Tehtävä
Kokki keikkatyöhön
Sijainnit
Itä-Suomi
Haku alkaa
28.10.2020
Haku päättyy
13.12.2020
Työsuhdemuoto
Määräaikainen ts
Työsuhteen luonne
Tuntityö
Työpaikan kuvaus
Etsimme

KOKKIA, Kainuun hoivakotien keittiöihin keikkatyöhön, eri pituisiin sijaisuuksiin. Voit keikkailla yhdessä tai useammassa hoivakodissa, kuuntelemme toiveitasi!

Kainuun alueelta keittiöitä löytyy

Kajaanista:
https://www.attendo.fi/yksikot/attendo-kajaaninhelmi/
https://www.attendo.fi/yksikot/attendo-marian-kartano/

Sotkamosta:
https://www.attendo.fi/yksikot/attendo-sotkamonhelmi/

Ristijärveltä:
https://www.attendo.fi/yksikot/attendo-ristijarven-palvelukeskus/

Me emme pelkää makua!
Työtehtäviisi kuuluu ruuan valmistus hoivakodissa. Saat valmistaa ruokaa kotimaisista raaka-aineista. Ruuassa on korkea omavalmistusaste, joten saat loihtia asukkaille itse tehtyä ruokaa ja näin vaikuttaa myös heidän arkeensa ja terveyteensä hyvillä ja kattavilla mauilla.

Laitosruoan aika on ohi!

Hoiva- ja palvelukodeissamme työskentelee yli 250 kokkia tekemässä ruokaa. Yli 200 yksikössämme on omat keittiöt, joissa ruoka valmistetaan itse. Ihan siinä lähellä, alakerrassa. Joka päivä, aamiaisesta iltapalaan. Itse tekeminen tarkoittaa, että pystymme varmistamaan laadun valmistuksen jokaisessa kohdassa.

Hyvä ruoka on hyvää makua. Jos sinulla on hyvä maku, saatat olla etsimämme kokki! Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ravitsemusalalta tai kokemusta vastaavista tehtävistä.

Hyvän työyhteisön resepti

Palvelukodissamme työskennellään aktiivisella ja positiivisella asenteella asukkaiden hyvän arjen eteen. Työntekijämme ovat innostuneita ja sitoutuneita työhönsä.
Keittiö palvelukodin sydän, koska ruoka hoitaa niin kehoa kuin mieltä. Tuot työyhteisöömme iloista asennetta ja lämpöä, mikä välittyy keittiöstä koko taloon.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Liity joukkoomme!

Jos et pelkää makua ja nautit itse tehdystä ruuasta, hae ja tule mukaan luomaan parempaa elämänlaatua asukkaillemme ruuan kautta!

Lähetä hakemus ja ansioluettelosi hakulinkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse tai puhelimitse rekrytointikoordinaattori Henna Väkeväinen, henna.vakevainen@attendo.fi, p.044 494 0303

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Lue lisää Attendosta ja käy katsomassa keittiöhenkilöstön uratarinat: https://attendokeittio.fi/rekry/ja www.attendo.fi.
Aikaa jäljellä