Etusivu
Tuotamme laadukkaita hoiva-, kuntoutus- ja asumispalveluita ikäihmisille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä kehitysvammaisille ja vammautuneille henkilöille yli 400 yksikössämme ympäri Suomea. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille sekä kotihoito- ja terapiapalveluita.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Lähihoitaja Attendo Muurutvirta, Juankoski
Tehtävä
Lähihoitaja
Sijainnit
Itä-Suomi
Haku alkaa
28.10.2019
Haku päättyy
 
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva ts
Työ alkaa
11.11.2019
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Haemme nyt LÄHIHOITAJAA vakituiseen työsuhteen

Juankoskelle Attendo Muurutvirran hoivakotiin

Juankoskella sijaitseva 36-paikkainen nykyaikainen Muurutvirran Hoitokoti on ikääntyneille ja kehitysvammaisille asumis- ja kuntoutuspalveluita tarjoava palvelukoti. Hoivakoti sijaitsee luonnon kauniilla paikalla, veden ja peltojen keskellä. Pihapiiristä löytyy rantasauna, grillikota sekä paljon ihanaa liikkumatilaa. Matkaa Kuopiosta vain noin 50 km.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan osaksi mukavaa työyhteisömme!

Tarjoamme:
- Viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin
- Mahdollisuuden kehittyä työssäsi
- Smartum -liikunta -ja kulttuuriedun
- Ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet ja tuen

Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava), aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on kolmivuorotyötä.

Laita hakemus 10.11.2019 mennessä ja liitä mukaan cv

Lisätiedot hoivakodin johtaja Sari Ruotsalaiselta sari.ruotsalainen@attendo.fi


Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammautuneille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.
Aikaa jäljellä